Waarschuwingsbericht

De inschrijving is gesloten.

Samen Griezelen

 

NB: Op vrijdag 4 november  en zaterdag 5 november is de tocht geheel volgeboekt. U kunt alleen nog op een wachtlijst worden geplaatst.

============================================================================

Hij komt er weer aan de griezeltocht. Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november gaan we weer samen griezelen.

Dit jaar is het thema: "De vloek van AX". Een heel spannende tocht, die weer escape elementen heeft, zodat er ook weer allerlei puzzels en problemen moeten worden opgelost. Durf jij het aan om op een donkere camping allerlei enge figuren en geesten te ontmoeten en ook nog eens je verstand te gebruiken door de puzzels op te lossen, meld je dan aan via het aanmeldformulier op deze website. Het aanmeldformulier is met ingang van 1 oktober beschikbaar.

Onze vaste gasten krijgen een week voordat de openbare inschrijving begint een mail, waarmee ze zich eerder kunnen inschrijven en waarbij ze een voorkeur starttijd kunnen opgeven.

Houd ook onze Facebook - en Instagram pagina's  in de gaten voor nadere berichtgeving.

Je kunt deelnemen voor 12 euro per persoon. De maximale groepsgrootte is 6 a 7 personen.

De griezeltocht is alleen toegankelijk voor personen van 12 jaar en ouder. kinderen van 12 tot 16 jaar mogen de tocht alleen lopen onder begeleiding van een volwassene (21 jaar en ouder), per groep van 6 personen. Zwangere vrouwen, mensen met hartproblemen of mensen, die slecht ter been zijn, worden sterk afgeraden de tocht te lopen.

NB: Doordat de tocht op een zeer enge manier wordt vorm gegeven door de acteurs en doordat er vele  moeilijke puzzels in zitten, is deze tocht niet geschikt voor kinderen en volwassen met een verstandelijke beperking. Door het hobbelige terrein is de tocht ook niet geschikt voor rolstoelers.

Locatie: Camping Geversduin, Beverwijkerstraatweg 205 in Castricum.