Waarschuwingsbericht

• De inschrijving is gesloten.
  • Inschrijven is momenteel nog niet mogelijk.

Samen Griezelen

De voorbereidingen voor de griezeltocht 2017 zijn in volle gang. Houd de website of de regionale bladen of onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste informatie.

Op vrijdagavond en zaterdagavond 3 en 4 november 2017 wordt er weer een griezeltocht gehouden.

Het Thema van dit jaar is: Nightmare on Geversduin.

LET OP: Locatie: Camping Geversduin, Beverwijkerstraatweg 205 in Castricum.

In groepjes van zes of zeven personen gaat u het bos in en ontmoet u hen allen en hoort u geluiden die kippenvel veroorzaken. Na ongeveer 1 uur komt u weer terug bij de beginlocatie.

Deze spannende tocht wordt georganiseerd voor jong en oud, maar gezien het  spannende karakter is de tocht alleen toegankelijk voor personen vanaf 12 jaar.

Kinderen van 12 tot 16 jaar mogen de tocht alleen lopen onder begeleiding

De toegangsprijs bedraagt Eur 12,= per persoon.

Zwangere vrouwen, mensen met een hartprobleem, mensen met epilepsie of mensen die slecht ter been zijn wordt sterk afgeraden de tocht te lopen.

De Stichting behoudt zich het recht voor mensen de deelname te weigeren, indien er twijfels bestaan over de leeftijd en/of gezondheidstoestand.
U loopt de tocht geheel op eigen risico. De Stichting Samen Spelen en Camping Geversduin zijn niet verantwoordelijk voor geleden schade tijdens of ten gevolge van de tocht.